De Beste Verzorging
Een overzicht van de populairste toners op de markt

Een overzicht van de populairste toners op de markt

Geplaatst door 23-08-2022 12:01 door Ferry Muts

Voor een perfecte en heldere teint zijn toners een essentiële stap in de routine. Van het verwijderen van overtollig vuil en olie van de huid tot het sluiten van de poriën, toners helpen een betere omgeving te creëren voor de volgende huidverzorgingsstappen, zoals moisturizer en serums. Maar met zoveel toners op de markt kan het moeilijk zijn om te bepalen welke voor jou geschikt is. Hier volgt een overzicht van enkele van de populairste toners die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.

Een zeer populaire toner is de Thayers Alcohol-Free Rose Petal Witch Hazel Toner. Deze toner is zacht genoeg voor alle huidtypen, bevat geen alcohol en is gemaakt met natuurlijke ingrediënten als toverhazelaar, aloë vera, rozenwater en glycerine. Hij is ongelooflijk verzachtend en verfrissend, en helpt de pH-balans van de huid na het reinigen te verkoelen en te herstellen. Het is ook geweldig om achtergebleven vuil en olie te verwijderen, en poriën te vernauwen en te verkleinen.

Een andere geweldige toner is de Pixi Glow Tonic, die speciaal bedoeld is voor mensen met een doffe huid. Het is samengesteld met 5% glycolzuur, het zachtste van de AHA-zuren, en aloë vera, die de huid intens hydrateert. Het bevordert de celvernieuwing, verwijdert dode huidcellen en vermindert een doffe huid. Het is zacht, maar zeer effectief en heeft een aangenaam, citrusachtig aroma.

De Kiehl's Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner is voor mensen met een gevoeligere huid, want hij bevat geen alcohol en heeft zachte, kalmerende en verzachtende ingrediënten. Deze toner bevat calendula-extract, waarvan bekend is dat het ontstekingen vermindert, en is geweldig voor wie last heeft van roodheid, irritatie en acne.

Ten slotte is het Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum een kruising tussen een toner en een serum. Dit product werkt om dode huidcellen te verwijderen en de huid te exfoliëren, terwijl het ook intense hydratatie biedt. Het helpt ook het verschijnen van acnelittekens te verminderen, verheldert de huid en brengt vettigheid in balans, en dat alles met een aangenaam, fruitig aroma.

Kortom, er is een toner voor iedereen. Afhankelijk van het huidtype kan iemand een toner kiezen die zacht, hydraterend, exfoliërend, verzachtend of zelfs acne bestrijdend is. Doe dus zeker je onderzoek en zoek degene die het beste bij je past.