De Beste Verzorging
Doe-toners voor een zachtere en gladdere huid

Doe-toners voor een zachtere en gladdere huid

Geplaatst door 15-12-2021 16:27 door Ferry Muts

Wil je een zachtere en gladdere huid, maar wil je geen geld uitgeven? Overweeg dan DIY Toners uit te proberen!

DIY toners zijn geweldig voor mensen met een budget, omdat alle ingrediënten in huis te vinden zijn. Bovendien kun je de ingrediënten aanpassen aan je huidtype. Hier zijn 4 DIY Toners om je op weg te helpen naar een zachte en gladde huid.

  1. Toverhazelaar Toner: Toverhazelaar is geweldig voor mensen met een vette huid, omdat het helpt de olieproductie in balans te brengen en ontstekingen te verminderen. Bovendien helpt het de huid te zuiveren en vuil en bacteriën te verwijderen. Meng gewoon 1 kopje Toverhazelaar met 1/4 kopje Aloë vera gel en 10 druppels lavendelolie en breng het aan met een toverhazelaarkussen of een katoenen bal.

  2. Kokosolie Toner: Kokosolie is een geweldige vochtinbrenger en kan helpen fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Meng gewoon 3 eetlepels gesmolten kokosolie met 1/2 kopje gedistilleerd water en aloë vera gel en breng het aan met een watje.

  3. Appelciderazijn Toner: Appelciderazijn is geweldig om de pH-waarde van de huid in evenwicht te brengen en roodheid te verminderen. Meng gewoon 1/4 kopje appelciderazijn met 1 kopje gedestilleerd water en breng het aan met een watje.

  4. Groene Thee Toner: Groene thee zit vol antioxidanten die helpen ontstekingen en roodheid te verminderen. Laat gewoon een zakje groene thee weken en laat afkoelen. Voeg dan 1 eetlepel toverhazelaar, aloë vera en jojoba-olie toe. Breng aan met een watje en laat het een nacht zitten.

DIY toners zijn een geweldige manier om een zachtere en gladdere huid te krijgen zonder een enorme deuk in je portemonnee te slaan. Ze zijn gemakkelijk te maken en je kunt ze aanpassen aan je huidtype en huidproblemen. Probeer ze eens en je zult zeker van de resultaten houden!